Unitate Protejata

„Well” este autorizată să functioneaze ca Unitate Protejată în cadrul legal, fiind înființată în cadrul Asociației Persoanelor cu Dizabilități „Well”.

Conform cu legislației în vigoare, Well poate desfășura orice activități de vânzări, intermedieri și prestări servicii.

Daca compania dvs. are peste 50 de angajați, puteti achizitiona produse și servicii de la o Unitate Protejată redirectionand fondurile care trebuie achitate lunar catre bugetul de stat conform legii 448/2006.

dreamstime_m_53743084

Oferta Well

Well Romania, in calitate de unitate protejată vă oferă o varietate de produse și servicii.

Din dorință de a veni în întâmpinarea așteptărilor clienților noștrii, avand specialiștii acreditați in fiecare domeniu, am realizat atent pachetele de servicii pe care le oferim lunar, având ca obiectiv contribuirea la dezvoltarea companiei dumneavoastră, prin susținerea și extinderea activității de vânzări, marketing și resurse umane.

Produsele Noastre

Produsele Noastre

In calitate de unitate protejata, detinem o ofertă complexă de produse, incluzand articole de birotică și papetărie, sisteme, componente și accesorii IT, produse de protocol, produse de curățenie, si echipamente de protecție.

SSM, SU, PSI

SSM, SU, PSI

In calitate de unitate protejată, realizăm serviciile necesare lunar companiei dvs: Protecția Muncii, Securitatea și Sănătatea în Munca, Medicina Muncii.

Web Design

Web Design

Îmbinând gândirea creativă cu strategii personalizate de promovare reușim întotdeauna să obținem rezultate remarcabile prin servicii de web design, creație grafică, campanii publicitare, pentru inovarea unei mărci, produs si web site.

Arhivare Electronică

Arhivare Electronică

Well prin unitatea protejată, vă oferă siguranţă alături de noi prin organizarea documentelor companiei dvs. Well reduce riscul de a pierde informaţii!

Sales Coaching

Sales Coaching

Organizăm cursuri de vânzări si coaching personalizate necesității companiei dvs, fiind livrate direct la sediul companiei. Cursurile sunt acreditate de catre Statul Român, standarde ICF, EMCC și locale ANC.

Servicii Resurse Umane

Servicii Resurse Umane

Conturam si generam soluții pentru clienții noștri, în vederea eficientizării proceselor implicate în domeniul resurselor umane și reducerii costurilor prin unitate protejata.

Well este singura unitate protejată care vă oferă o gamă completă de servicii accesibile lunar companiei dvs, având o echipă profesionistă pentru web design, grafică publicitară și identitate corporate, o echipă pregătită pentru cursuri de coaching, specialiști în resurse umane și personal pregătit să realizeze protecția muncii și securitatea și sănătatea în muncă.

dreamstime_m_33950353
0 %
Reprezinta angajatii cu dizabilitati implicati in derularea activitatilor comerciale realizate de catre Well Unitate Protejata.

Vreau să încep parteneriatul cu Well Unitate Protejată!

Parteneriatul cu Well, în calitate de unitate protejată autorizata, se realizează simplu, doar din 3 pași, având posibilitatea să economisiți fondurile și în același timp să ajutați persoanele cu nevoi speciale.

1

Identificați bugetul lunar și vă invităm să-l folosiți pentru a achiziționa produse și servicii de la Well

Pentru compania dumneavoastră cu peste 50 de angajați, in conformitate cu legea 448/2006, in cazul in care nu aveți persoane cu handicap angajate, sunteti obligați să plătiți un impozit lunar reprezentând 50% din salariul minim brut, valoarea fiind înmulțită cu numărul de locuri de muncă pentru care nu ați angajat persoane cu handicap. Alternativa prevăzută de legea 448/2006, reprezintă un beneficiu pentru compania dumneavoastră să folosească suma respectivă pentru a achiziționa orice produse sau servicii de la Well, în calitate de unitate protejată autorizată.

2

Contactați-ne pentru a încheia contractul de colaborare cu Well și vă conturați comanda

Pentru a veni în întâmpinarea nevoile corporate, Well în calitate de unitate protejată autorizată, a structurat pentru compania dumneavoastră o gamă completă de produse și servicii.

Servicii

  • Servicii web design (creare site), identitate corporate
  • Creare identitate corporate
  • Cursuri la standardele ICF, EMCC si locale ANC
  • Arhivare electornica
  • Servicii resurse umane

Produse

  • Birotica si papetarie
  • Sisteme si componente IT
  • Produse de curatenie
  • Echipamente de protectie si lucru
  • Design promotional, print design

Confirmați comanda!

Livrarea dvs. este gratuită!

Produsele comandate de la Well în calitate de unitate protejată, sunt livrate gratuit și prompt la sediul companiei dumneavoastră. Sumele aferente plății produselor achiziționate de la Well sunt compensate conform legii 448/2006.

well-romania

Misiunea Well

Well, în calitate de unitate protejată, își propune să atragă resurse și fonduri pe care doreste să le investeasca în programele dedicate persoanelor cu dizabilități oferindu-le șansa de a se integra în societate și de a lucra într-un mediu profesionist și competitiv, asistând și participând la dezvoltarea personală și profesională a persoanelor cu nevoi speciale.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt