Asociația Persoanelor cu Dizabilități “Well”, în parteneriat cu organizația Unge Funksjonshemmede din Regatul Norvegiei, va invită pe 11 Aprilie 2016 la conferința cu tema “Dizabilitate nu înseamnă incapacitate”. Evenimentul va avea loc la Hotel Capitol – București, începând cu orele 09:00. Conferința face parte din proiectul cu același nume, finanțat prin programul Fondul pentru Relații Internaționale Bilaterale stabilit între SEE și Granturile Norvegiene 2009-2014.

Înscrierile la conferință se fac la adresa de e-mail welljobs@wellromania.org sau folosind formularul din această pagină. Participarea este gratuită! Avem un număr limitat de locuri; cei interesați sunt rugați să confirme participarea până pe până 06 Aprilie.

Președintele organizației, Mirona Tudor, a declarat: „Prin proiectul Dizabilitatea nu înseamnă incapacitate dorim să oferim oportunități de angajare și să aducem în atenția companiilor din România prezența pe piața muncii a persoanelor cu dizabilități. Am identificat o necesitate în ajutorarea acestei categorii defavorizate și am decis să dezvoltăm și să implementăm singura platformă de recrutare dedicată în exclusivitate persoanelor cu dizabilități din România”.

Obiectivul proiectului este să faciliteze accesul și promovarea dreptului la muncă printre beneficiari – persoanele cu dizabilități. Acest drept este unul fundamental pentru orice cetățean și garantat atât de Constituția României, cât și de Tratatatele Europene.

Evenimentul va reuni ONG-urile de profil din România și Norvegia, specialiști în Resurse Umane, CEOs, Directori Generali interesați de această problemă socială din companiile și corporațiile din România.

Aici puteti vizualiza pozele de la conferinta „Dizabilitatea nu inseamna incapacitate”

Conferinta a avut loc pe data de 11.04.2016

Completează datele pentru a te tine la curent cu urmatoarele evenimente

Numele/Prenume(obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

Telefon (obligatoriu)

Companie

doresc sa fiu inscris in baza de date pentru recrutare

Pentru mai multe informații privind proiectul „Dizabilitate nu înseamnă incapacitate”, puteți contacta echipa proiectului :

Asociația Persoanelor cu Dizabilități “Well”
A: Foişorului 11, Bucureşti
M: +4 0720 44 75 25
E: office@wellromania.org

12884406_10204543253221530_329547177_n
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt