Dragi urmăritori,
Traversăm o perioadă foarte grea, însă doar dacă ne unim vom putea deveni mai puternici și vom putea sprijini comunitatea în care trăim.
De aceea, de astăzi începem demersurile proiectului Well@Home în București, dedicat persoanelor cu dizabilități din București prin care spijinim fenomenul #stauacasa, la recomandarea Organizației Mondiale a Sănătății și a Ordinelor aplicate de către Guvernul României.
Well@Home este posibil datorită partenerilor si sponsorilor noștri:
E3 by Entourage asigură zilnic porții delicioase de mâncare proaspăt preparată, minunata Eugenia Original de la Dobrogea Grup îndulcește viață în casă, datorită DPAP împărțim produse de igienă și curățenie, transportul fiind asigurat de către Autonom, toate eforturile depuse pentru beneficiarii noștri nevăzatori din București cu reală problemă de deplasare în condiții de siguranță a sănătății.
Persoanele cu dizabilități numară, conform datelor cele mai recente din 2019 oferite de ANPD, 839.632 de persoane declarate, reprezentând aproximativ 4,4% din populația totală a țării. Acest segment al persoanelor cu dizabilități este vulnerabil la contextul actual generat de COVID-19 și are mare nevoie de ajutorul nostru.
Vă invităm să ne susțineți în continuare!

Calcul Fond Handicap

Sari la conținut