Proiectul a fost creat pentru a aduce în atenția companiilor din România persoanele cu dizabilități ca resursă viabilă și importantă pentru necesarul de personal.
Obiectivul principal al proiectului este înlesnirea accesului și promovarea dreptului la muncă al persoanelor cu dizabilități care au capacitate de muncă, folosindu-se astfel de un drept fundamental al oricărui cetățean, contribuind activ la dezvoltarea democrației, promovarea drepturilor omului și reiterarea statutului persoanelor cu dizabilități dintr-o etichetare de excluziune socială.
În cadrul proiectului a fost lansată platforma WellJobs (http://welljobs.wellromania.org/) dedicată în exclusivitate persoanelor cu dizabilități, propunându-ne astfel să aducem în atenția companiilor din România prezența și disponibilitatea pe piața muncii a unei categorii defavorizate.
Platforma WellJobs, unică în România prin tematica ei, informează companiile în legătură cu avantajele fiscale acordate de stat celor care angjează persoane cu dizabilități. Implicarea persoanelor cu dizabilități în proiect a constat în prezența la Conferința de lansare a platformei WellJobs și prin înscrierea profilelor.