pentru ei ...
pentru ei ...

Despre Well România

Asociația Persoanelor cu Dizabilități “Well” este înființată în anul 2014, datorită dragostei față de semeni și a unei perspective îndraznețe, dedicându-ne cauzei noastre de a asigura un trai mult mai bun persoanelor, familiilor și comunităților persoanelor cu dizabilități din România prin generarea oportunității de dezvoltare și creare a noi locuri de muncă.

0 %
Sunt persoane cu dizabilități angajate în structura personalului Well
0 %
Sunt fondurile direcționate către programele pentru persoanele cu handicap
0 %
Activitățile Well au scopul de a asista persoanele cu dizabilități

Misiunea noastră

Fondatorii împreună cu echipa Asociației Persoanelor cu Dizabilităti „Well”, ne asumăm misiunea să atragem resursele necesare în vederea creării programelor și proiectelor sociale, scopul nostru fiind îmbunătățirea calității vieții persoanelor cu dizabilităti, împreună și pentru familiile acestora.
Noi, punem pasiune în tot ceea ce facem, dorim să ne perfecționăm continuu pentru a fi cei mai buni. Noi, creăm noi oportunități pentru asistarea și integrarea în societate a persoane cu dizabilități, depunând toate eforturile necesare.
Noi, toți, împreună putem ajuta!

Valorile noastre

Asociația Persoanelor cu Dizabilități „Well” promovează valorile și principiile care ne călăuzesc:

  • dezvoltare și etică
  • egalitate între oameni
  • abilitarea în drepturi a persoanelor cu nevoi speciale
  • supraviețuirea individului față de colectiv
  • eliminarea discriminării
  • oferirea suportului social

Obiective

Ne concentrăm să îmbunătățim calitatea vieții persoanelor cu dizabilități!

Dezvoltare Personală

Susținem dezvoltarea persoanelor cu dizabilități, prin activități motivaționale integrându-i în comunitățile din care fac parte.

Sensibilizarea comunității

Informăm în permanență media și ne dorim să sensibilizăm publicul prin programele special create pentru integrarea în societate și ajutorarea persoanelor cu nevoi speciale.

Oferim Asistență

Suntem alături oferind sprijinul și asistență prin specialiștii noștrii, având ca scop dezvoltare și integrarea în societate a persoanelor cu dizabilități.